Nick Winter - The Motivation Hacker

Aloitin uuden projektin, joka tulee viemään toistaiseksi huomion Ammattitavauksen aktiiviselta päivittämiseltä ainakin vuoden 2014 loppuun saakka.

Hacked Man on henkilökohtaiseen tuottavuuden, elämänlaadun, henkisen ja fyysisen terveyden ja elämän yleisen kehittämisen projekti, josta pidän myös julkista päiväkirjaa. Toteutan tätä Silvrback -palvelussa, joka on todella erinomainen ja käytettävä blogialusta, ihan vain jos ikinä tulee erinomaiselle ja käytettävälle blogialustalle tarvetta.

Luin tätä varten Nick Winterin mukavan pienen teoksen The Motivation Hacker. Ristiinlinkkaan ajoittain Hacked Manissä mahdollisesti käsittelemiäni kirjoja tällekin puolelle, jotta kirjallisuus pysyy jollain tavalla kuitenkin yhdessä paikassa ajantasalla.

Kyseinen kirja käsittelee keinotekoisia ja tehokkaita tapoja motivoida itseään. Tähän mennessä huomattavan käyttökelpoista ja mielenkiintoista materiaalia ollut.

Tutustukaa siis tarkemmin kyseiseen kirjaan Hacked Manin puolella. Kutsun noin muutenkin seuraamaan Hacked Man -blogia, sillä kyseessä on ainakin itselle mielenkiintoinen ja ajatuksiaherättävä projekti, josta voi olla ammennettavissa jotain ideoita myös muillekin.

Kommentit

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Arvostele arvostelua tai suosittele tämän perusteella jotain uutta luettavaa!