maanantai 14. heinäkuuta 2014

Nick Winter - The Motivation Hacker

Aloitin uuden projektin, joka tulee viemään toistaiseksi huomion Ammattitavauksen aktiiviselta päivittämiseltä ainakin vuoden 2014 loppuun saakka.

Hacked Man on henkilökohtaiseen tuottavuuden, elämänlaadun, henkisen ja fyysisen terveyden ja elämän yleisen kehittämisen projekti, josta pidän myös julkista päiväkirjaa. Toteutan tätä Silvrback -palvelussa, joka on todella erinomainen ja käytettävä blogialusta, ihan vain jos ikinä tulee erinomaiselle ja käytettävälle blogialustalle tarvetta.

Luin tätä varten Nick Winterin mukavan pienen teoksen The Motivation Hacker. Ristiinlinkkaan ajoittain Hacked Manissä mahdollisesti käsittelemiäni kirjoja tällekin puolelle, jotta kirjallisuus pysyy jollain tavalla kuitenkin yhdessä paikassa ajantasalla.

Kyseinen kirja käsittelee keinotekoisia ja tehokkaita tapoja motivoida itseään. Tähän mennessä huomattavan käyttökelpoista ja mielenkiintoista materiaalia ollut.

Tutustukaa siis tarkemmin kyseiseen kirjaan Hacked Manin puolella. Kutsun noin muutenkin seuraamaan Hacked Man -blogia, sillä kyseessä on ainakin itselle mielenkiintoinen ja ajatuksiaherättävä projekti, josta voi olla ammennettavissa jotain ideoita myös muillekin.

torstai 8. toukokuuta 2014

John Scalzi - Old Man's War

Jatkoin scifin lukemista aiemmin ja vuorossa oli John Scalzin Old Man's War. Ihan viihdyttävä, mutta vähän pöljä esitys.

torstai 17. huhtikuuta 2014

Joe Haldeman - The Forever War

Scifiä! Törmäsin Internetissä listaan hyvistä Sci-fi -kirjoista, joista en ollut lukenut muutamaa. Olin kuitenkin kuullut ja kiinnostunut tästä kyseisestä kirjasta jo lapsena, mutta unohtanut sen n. 20 vuodeksi tässä välillä. Tunnistin kuitenkin mistä on kyse ja pakkohan tämä oli hankkia luettavaksi heti. Ei pettänyt!

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Brandon Sanderson - The Way of Kings

Fantsua! Pitkästä aikaa. Innostuin koska kirjailijalla oli mielenkiintoisia ajatuksia maailmanrakentamisesta ja kerronnasta yleisesti. Valitettavasti itse tarina ei aivan ehkä lunastanut odotuksia.

tiistai 18. helmikuuta 2014

Richard Feynman - Surely You're Joking, Mr. Feynman!

Sain lopulta luettua Richard Feynmanin muisteloita sisältävähän Surely You're Joking, Mr. Feynman. On se kyllä ihan harvinaisen ihmehiihtäjä ollut.